Wednesday, March 18, 2015

analogt skottland/england del 1

Jag är väl ändå the procrastinator no 1,
men här kommer iaf ett gäng analoga från i höstas. Äntligen.t: Some of my film photography from Scotland and England last year. Yes, I know, finallyyy.

10 comments:

 1. Alltså dina analoga är så sagolika jag orkar inte ens!!!!

  ReplyDelete
 2. Dina analoga bilder blir så sanslöst vackra!!

  ReplyDelete
 3. Åh så fint- som alltid..
  Hille! Jag och min familj ska besöka Warner Brothers studios i London i sommar (!) och jag skulle behöva lite tips och råd från en expert som dig! Vad ska man skippa/ inte missa? Är det bra att köpa "paket" med busstransfer från London? Hur ska man förbereda sig så att man får ut det mesta om besöket? Audio guide eller ej? Det skulle vara jättesnällt och jätteskönt att få lite tips från dig! Kram!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ÅH vad fint, det var ju lätt en av de bästa dagarna i mitt liv!
   Nu var det ju dock ett tag sen, så jag minns inte riktigt alla detaljer.
   Men man kan exempelvis se till att ha ätit innan man går dit för man vill ju gå runt därinne så länge som möjligt utan att behöva vara hungrig! Det finns en restaurang vid ingången men jag tyckte inte den var så mycket att hänga i granen, alldeles för dyr! (kan ha ändrats sen dess iofs)
   Vad man inte får missa... Allt?! haha! Nej men se till så att ni verkligen inte har missat något innan ni går vidare där inne, låt det ta tid helt enkelt. Man bör ju testa butterbeer också!
   Vi köpte aldrig något "paket" när vi skulle åka dit, jag minns tyvärr inte exakt hur vi gjorde men jag tror att vi köpte tågbiljett på Euston station och tog tåget därifrån. Det verkar helt klart mycket billigare än paketresorna. Dock hoppade vi på fel tåg, vi råkade ta det som stannar på en massa ställen istället för direkttåget till Watford (så kolla ordentligt så att det är direkttåget som tar ca 20 min). Som tur var så var vi ute i god tid!
   Från Watford tog vi "Harry Potter-bussen" alltså the shuttle bus, där man visade upp sin biljett för touren och sedan betalade 2 pund för en return ticket så man kan åka tillbaka med den efter touren.
   Något annat man kan lägga på minnet är att det är fasligt dyrt i butiken där så om man vill shoppa loss är det nog värt att spara ihop en del pengar om man kan ;)
   Tycker att man kan ta en audio guide - jag lyssnade inte på min hela tiden, men så fort det var något jag ville höra lite mer om så lyssnade jag på den så det var lätt värt!
   Om du kommer på något mer så är det bara ett fråga så ska jag göra mitt bästa att svara :)

   Delete
  2. Tack så himla mycket för svar! Ska försöka lägga allt på minnet :) En sak jag dock är orolig över om man tar shuttle-bussen tillbaka är att man inte ska hinna gå så länge man vill. Är touren tidsbestämd eller får man välja själv?

   Delete
  3. Man bokar in sig på en specifik time-slot då man ska vara där och påbörja touren (viktigt att komma i tid!) och sen får man gå så länge man vill (typ)! Beroende på när man bokat in sig, morgonen vore ju till exempel optimalt om det går för då får man så mycket tid på sig som är möjligt, så går bussarna tillbaka till stationen var 20:e minut fram till 18.50 så det är ingen fara :) Vi var där på morgonen och stannade i ungefär tre timmar allt som allt, tror jag!

   Delete
 4. Hej!
  Det här är kanske lite konstigt, men jag följer dig på Instagram och kikar in på din blogg då och då och vet ju då att du håller till i Göteborg. Nu är det så att jag letar efter nytt boende i just Göteborg, och som alla vet är det svinsvårt att få tag på något, så jag tänkte att man får väl ta till alla sätt man kan och kasta ut alla trådar man har. Så om du vet något eller hör något så hade det varit så himla snällt om du hade lust att hojta till - eller om någon annan som läser detta vet något (emelie-soderstrom@hotmail.com)? Vill du/ni läsa mer så skrev jag lite mer om mig själv och vad jag söker på min blogg här: http://heyemelie.blogspot.se/2015/03/jag-soker-boende-i-goteborg.html

  Hoppas att du inte tar illa upp, jag tänkte bara fråga, för det känns ju som att man har störst chans att hitta något om man frågar runt överallt helt enkelt.

  Må så gott! Och riktigt härliga bilder för övrigt :)
  Mvh Emelie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh men det är klart, jag ska hålla utkik åt dig då!
   Jag antar att du redan är med i alla facebook-grupper för boende i Göteborg, annars är det ett tips :)

   Delete
  2. Tack vad gullig du är! Och japp, bostadsgrupperna på Fejjan är min största hobby just nu ;)

   Delete