Wednesday, October 17, 2012allt är så höstigt och fint nu. och jag har en himlans fin klänning från pop boutique som jag fick av kenny♥ (som är awesome och har fått ett jobb btw!). lyckan när man råkar springa på "sugar sin" som säljer svenskt lösgodis (är nog det jag saknar mest från sverige just nu. jag är en lösgodisjunkie)
t: lovely lovely autumn. and lovely dress from pop boutique. and swedish sweets. mmmmm. lovin it

13 comments:

 1. åh vad fin klänning! (:
  och är det något du vill att vi ska ta med när vi kommer?

  ReplyDelete
 2. gud vilken utmärkt godissmak du har!!!

  ReplyDelete
 3. åååå så bra godis
  mvh godissugen

  ReplyDelete
 4. Hej! Hur gjorde ni när ni flyttade till London med jobb å så? Hur vågade ni flytta dit utan att redan ha jobb? Står nämligen inför ett liknande dilemma och är ganska nervös över att hitta lägenhet men inte jobb...
  //Linda

  ReplyDelete
  Replies
  1. hej! grejen var nog att jag velat detta så länge att jag kände att jag inte längre hade något att förlora. kan ju vara bra att ha lite pengar också, jag tog alla mina sommarjobbspengar så jag hade något att leva på ett tag medan man letar.
   jag har gett mig fanken på att jag ska ha ett jobb, och då tror jag det går (har en intervju på tisdag!). jag vill det tillräckligt mycket liksom. jag måste kämpa för något jag alltid drömt om!
   jag läste massor med peppande bloggar som säger att det går att få ett jobb bara man ligger i ordentligt, och det var väl det jag försökte fokusera på och inte tänka så mycket på allt det läskiga. fattar fortfarande inte riktigt att jag är här och att jag vågade, men jag gjorde det. för det är ju liksom så himla himla värt det i slutändan. man får kolla överallt man kan hitta, på ställen som gumtree, tidningar, gå ut och lämna cv:n där man helst skulle vilja jobba osv, och aldrig aldrig ge upp!

   Delete
  2. Det är ju fantastiskt att kunna göra verklighet av något man velat så länge! Tack för peppen, jag tänker heller inte ge upp i första taget, minsann!
   Hoppas intervjun gick bra!

   Delete
 5. Grattis till killen. Vad är det för jobb han fått? :3

  ReplyDelete
 6. Svenskt godis är grejen! Det är också det jag saknar allra mest när jag är utomlands. Man får nästan beställa det på postorder från familjen och kompisarna :p

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag var i Tyskland med skolan i tvåan på gymnasiet, fick akut godisabstinens efter några dagar. När jag köpt godis var jag inte speciellt imponerad...

   Delete