Friday, August 17, 2012

målat på sistonehär kan ni skåda två födelsedagspresenter - sugar skull-brud till jossan och hedwig till beanie. ledsen för den dåliga kvallen, glömde nämligen scanna dem innan jag gav bort dem (my baaad) så det får tyvärr duga med instagram-bilder!

t: my latest paintings! two birthday presents; sugar skull lady for jossan and hedwig for beanie. sorry about the instagram pics, forgot to scan them. my baaad

16 comments:

 1. Men näää, alltsådu är så SJUKT duktig. Känns som om att jag kommenterar alla dina inlägg *biggest fan* nej men.

  ReplyDelete
 2. They're both beautiful, but I really love the way how you combined the sugar cull theme and the lady together :)

  ReplyDelete
 3. Jisses amalia! Vill fylla mitt rum med Hedwigar.

  ReplyDelete
 4. Så himla fint ändå, speciellt den andra bilden!

  ReplyDelete
 5. Wow, du är verkligen otroligt duktig! Åh så fina. ♥

  ReplyDelete
 6. Hej! Lite på tal om ingenting, men vi är tre vänner som ska åka till Skottland, Edinburgh mest, i sådär 4 dagar. Undrade om du har tips på saker man måste se?! Mysiga cafeer, pubar, affärer, häftig natur, gamla byggnader och sådant? Jättebra om jag fick svar!

  ReplyDelete
  Replies
  1. åh, avis! då tycker jag att ni ska ta er till elephant house (iaf om ni är minsta intresserade av harry potter, eftersom det var där jk. rowling började skriva) och sen ta en sväng på kyrkogården som ligger bakom, där hon fann inspiration till namnen i böckerna. men även för att det är så makabert och fint där, haha. ni måste gå upp på arthurs seat! det är ju en bit att gå och lite jobbigt, men så värt det när man står där uppe och ser ut över hela edinburgh. men calton hill är ju fint det med! (och lite närmre).
   http://www.eteaket.co.uk/ är ett himla fint tehus som jag tycker ni kan besöka också!
   när det gäller pubar så gick vi en hel del till Villager för att de har awesome drinkar där, haha. Dragonfly är deras "syskonbar" och har nog till och med snäppet bättre drinkar. annars finns det ju flera lite mer klassiskt brittiska pubar vid Grassmarket! vi brukade gå en hel del till jekyll&hyde också eftersom vi bodde grannar med dem, allt ser lite mystiskt och skräckfilms/vampyraktigt där! och toan är gömd i bokhyllan o allt. finfint!
   Cockburn street som leder upp till High street (som i sin tur leder upp till slottet) har en del fina små butiker som t.ex Old Town Context! om ni sedan går ner för high street, alltså bort från slottet, så finns det helt sjukt god fudge på Fudge House.
   finns en himla massa fina och underbara ställen men det kanske får räcka nu, haha!

   Delete
 7. så himla fint allting.

  ReplyDelete