Monday, November 15, 2010

connect the dots


jag har så många födelsemärken (och du vet att jag vet att det inte heter det egentligen, men att jag hatar det andra ordet för det är så hemskt fult) att man kan göra stjärntecken. eller låtsasstjärntecken. över hela kroppen. och under natten fördubblas de. sitter där de inte borde. kanske är det stjärnor som komma skall.

8 comments:

 1. Nää?! 1 krona med, crazzyyy. Men jag har sett flera gånger dubbla kopior av saker i olika perioder. Mystiskt minsann. Eller liten värld.

  ReplyDelete
 2. I don't speak Swedish but I plugged this page into a translator just so I could read what you wrote. It's lovely. My arms and legs are the same - covered in beauty marks; this is such a gorgeous photo!!

  ReplyDelete
 3. thank you! and i think it's strange that i used the non-ugly word for beauty marks in swedish - and it still came out 'moles' in the english translation........

  ReplyDelete
 4. haha, moles :D .. är det fula ordet på svenska leverfläckar då? ne, det låter inte alls fint faktiskt , det har jag heller aldrig tyckt. varför har de döpt det till det? dumt, kan man inte säga fräknar då? hm

  du är söt. ja

  ReplyDelete
 5. haha ja, leverfläckar! usch. ryser lite när jag hör det. ja. en fräken liksom. låter ju hur gulligt som helst!

  ReplyDelete
 6. Kära nån.
  Så vackert!
  Jag har också en hel del stjärnor utplacerat på min kropp.

  ReplyDelete
 7. Sv: Så himla fint inlägg!

  Hm, alltså. Jag vill ha ett rådjurskid med bambiprickar du vet, som tittar på en från sidan. Och det är viktigt att den har lite för långa och spinkiga ben för att vara ett vanligt kid. Så att den ser väldigt vinglig ut. Jag har letat över hela internet efter ett rådjur som ser ut och står som jag vill ha det, men det här är så nära jag kan komma: http://elledecoration.co.za/files/2009/09/Sharon-Montrose-baby-deer1.jpg eller http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/80650/80650,1203282609,2/stock-photo-baby-deer-japan-9538510.jpg.

  Vill du hjälpa mig vore det helt fantastiskt underbart kul snällt!

  ReplyDelete