Sunday, October 24, 2010

frågor&svar
vad får du all din inspiration ifrån?
tumblr tycker jag är en väldigt stor inspirationskälla. även flickr då, eftersom mycket på tumblr kommer från flickr. annars kan jag tipsa om tidningen lula, den är verkligen underbar. finns att köpa på press stop två gånger om året.

vad är det bästa som finns att ha på sig i klädväg, tycker du? jag har nån grej för mönstrade koftor/stickade tröjor.

vilken är din favoritmat? allt som min farmor lagar.

går du i skolan, vad går du i sådana fall? jag går grafisk design och webbutveckling på tekniska högskolan i jönköping.

är du kär? ja, det vill jag väl påstå.

vad heter du i mellannamn? Ingrid Elisabeth.

tycker du om godis? ja, lite för mycket, faktiskt.bästa boken någonsin? åh, svårt svårt. sista harry potter boken. tithe. extremt högt och otroligt nära.

morgonmänniska eller kväll/nattmänniska? kväll.

bästa årstiden? är du peppad inför julen?
våren, det känns på nåt sätt som att allt är möjligt då. men självklart är jag peppad inför julen!

bästa konserten du varit på? jag tror nog joshua radin, han hade världens bästa mellansnack och var så rolig. och hade en massa fina, nya låtar som man inte hade hört innan.

vad är det värsta och det bästa du varit med om? värsta: när jag fick veta att tre nära släktingar blivit inlaggda på sjukhus. när jag ramlade och fick ryggskott. bästa: när jag fick konststipendiet när jag slutade gymnasiet. hultsfred -07.

tror du på något? att vara sig själv, fast jag ständigt kommer på mig själv med att inte vara det.

hur gammal är du? 22 inom en snar framtid.

har du några speciella bloggar/fotografer/konstnärer du gillar lite extra mycket?
bloggar: pagetwohundred, julia, dear diary, hilda grahnat. det är svårt att välja, jag följer så många fina bloggar.
fotografer: min syster, cari ann wayman, johanna wallin, marie zucker.
konstnärer: sam moss, audrey kawasaki, brett helquist, john bauer.hur det kommer sig att du började fota med polaroid? jag köpte en kamera och blev väldigt uppmuntrad av en lärare att fota med den, lyckades hitta massor med billig film och sen var jag igång!

något annat om foto? jag läste det lite på gymnasiet, på folkhögskola och nu även på högskola. känns fortfarande som att jag inte kan någonting om det.

du bor verkligen otroligt fint och jag förstår inte hur du kan ha så fina kläder. var köper du allt? får jag flytta in? åh, tack! lite här och var, men jag handlar väldigt mycket second hand (det bästa med den här hemska hålan är väl att man kan fynda ganska ofta). både kläder och inredning. jag lever på tradera och jag älskar etsy. annars har ju monki helt otroligt fina kläder. och flytta in, för all del. jag har alltid velat bo i kollektiv!

var kommer din halsbandhängare ifrån? åhléns!

varför är din lillasyster så bäst för!?!? Så jävla cool. jag tror det ligger i släkten.
vilket djur skulle vara din patronus? åh, en kanin kanske då? tydligen väljer man ju husdjur efter sin egen personlighet.

vem i harry potter identifierar du dig mest med? det har jag faktiskt aldrig tänkt på, det var svårt! kan inte komma på någon just nu.

vilket elevhem skulle du tillhöra på hogwarts? hufflepuff, skulle jag tro.

vad för musik lyssnar du på? sånt härberätta om dina tatueringar, visa en lite bild och sedan berätta historierna bakom varje, om det finns någon förstås!
jag har en bläckfisk, för att det är mitt totem. men det är en lång historia! sen har jag min påbörjade half-sleeve med en lotus för mig och min syster och en trattgrammofon för att jag helt enkelt tycker att de är förbannat fina (men vi kan säga att det är för att jag älskar musik, också).
sen har jag även ett ankare som det står mor & far på (nu återstår bara en tatuering för min bror också). och till sist två svalor...utan nån särskild anledning. det är fint, helt enkelt.

6 comments:

 1. Intressant att läsa lite faktiskt. Och speciellt att få höra vad för musik du gillar, för din blogg är favoritbloggen för du är så egen tycker jag *fniZz* Och som jag sagt förut, du känns inspirerande på många sätt! Och uppskattar att du alltid svarar på sånt jag undrar över haha. :)

  ReplyDelete
 2. Du har bra smak gällande konstnärer, fotografer och det där.. :)Kolla
  http://wolvesandbucks.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. det här var roligt!
  och dina tatueringar är så fina! jag älskar dina svalor

  ReplyDelete
 4. apparently i didn't scroll down far enough!

  here are your tattoos!

  THEY'RE BEAUTIFUL!!

  i love the placement of the birds
  ah. i just love all of them! i can't even pick a favorite!
  beautiful work, dear. absolutely stunning.

  ReplyDelete
 5. aaah ja det har du ju, vad gulligt! och vad roligt att också du går grafisk design. är din utbildning på tre år också? ps. dina tatueringar är underbara!

  ReplyDelete