Thursday, November 27, 2014

om favoritfoton

Jennifer gjorde ett inlägg där man skulle visa sin bästa bild, vilket jag tyckte var himla fint och inspirerande. Kolla på alla underbara bilder liksom! Jag tänkte direkt på denna. Sedan började jag fundera lite över vilka fler som är mina favoriter och tittade igenom min flickr. Det finns en hel del som jag verkligen, verkligen tycker om och som jag ibland inte ens kan tro att det är jag själv som tagit. Som betyder så mycket på så många olika sätt. Så för att påminna mig själv om hur kreativ jag kan vara (vilket är något jag verkligen behöver just nu. man kan aldrig peppa sig själv nog, glöm ej detta!!) så kommer här lite fler bilder jag tycker om lite extra;


finaste, bästaste farfar och farmor. förstås.


Zandra♡ på National museum of Scotland.


våfflor och kaffe på Krusagården i Eksjö med föräldrarna, bästa sommartraditionen.


Kenny går ombord på Hogwartsexpressen, förra året.


soluppgång på vägen till universitet i Edinburgh.


Tove, Stephy och bergen under våran highlands-resa.


Kenny läser tidningen på ett café i Dalston.


Guddi och Ninja 2010 ♡


till sist; denna polaroiden jag tog när jag gick på Sörängen 2008. jag kom för sent till fotolektionen för att jag inte kunde sluta ta bilder i dimman på vägen till skolan!

Hoppas ni tyckte om'att! puss.

t: Jennifer did a "your best pictures" post and apart from the one I submitted, these are some of my other favs among my own pictures. I think I need to remind myself of my own creativity, sometimes. hope you like it!

Tuesday, November 4, 2014

mad hatter and american mcgee's alice

I lördags hade vi en liten (och supermysig, tack ni som kom!!) halloween-fest och Kenny & jag var utklädda till the Mad Hatter och American Mcgee's Alice! Vilket jag faktiskt klätt ut mig till innan, men det var 2008, så jag tänkte att det kunde vara dags igen.

Efter att vi tagit dessa foton så skulle jag klättra lite i ett träd; självklart gick en gren av och jag trillade ner. Aj. typiskt mig :( Oh well.

t: Kenny and I as The Mad Hatter and American Mcgee's Alice for our halloween party! We had a really great time (thanks everyone!). Right after we took these pics I tried to climb a tree and, of course, I fell. ouch :( typical me~ oh well.