Monday, June 23, 2014

azalea
djungeltrumman anordnade, i samarbete med way out west, picknick med dj:s och gratis öl i azalea. man kunde dessutom vinna way out west-biljetter om man la upp bilder på instagram, vilket jag gjorde!! WOOH, WOW i augusti dårå! annars var det förstås helt förträffligt med mysiga människor och fint väder, också. bara titta på'rom liksom. puss.

t: djungeltrumman and Way out West (the music festival of gothenburg) had a picnic in Azalea and it was super cozy and lovely - and I won a ticket to the festival!!

Monday, June 16, 2014

analogt förstås


Ett gäng från min senaste rulle som jag äntligen framkallat! brukar ju nämligen vänta med att framkalla och göra det när jag åker till Noselake aka Nässjö aka min lille hemstad; Hegethorns (den lokala fotobutiken) är de enda jag litar på när det gäller mina foton. hähä. Annars har jag ju även en scanner numera också, men har nog inte riktigt lärt mig att samarbeta med den än. tycker att vissa av dem blev lite väl brusiga? nåja, får se om jag kan fixa till det nästa gång.

t: some of my latest film photography!

Sunday, June 15, 2014

ellinors student & stockaryds samlarmarknad


ellinor tog studenten! ♡♡


hängde lite med dessa finingar i kungsparken, i väntan på studentmottagning.


snajsigt rum har hon. snajsigt är ett ord jag använde ganska flitigt när jag var ca 16; dags att införa igen känner jag spontant.


här kan man skåda ellinors bästa studentpresent. SWOONING. är helt seriös när jag säger att jag ville lipa när jag såg denna!


åååhhh vad mysigt vi haaare


den magiska veganska smörgåstårtan. dreglar.


avslutningsvis; obligatorisk jordgubbstårta ♡

Nedan följer även våra fynd från Stockaryds samlarmarknad, vilket är en familjetradition att besöka (den är dock alltid samma dag som megaloppisen i majorna, som jag därför alltid missar. men klagar inte, stockaryd är så himla snajsigt)


det blev en till sådan hära flerarmad lampa! har spanat efter en ett tag, då jag ville ha en i både sovrum och vardagsrum. denna var ju dessutom med tre skärmar och med nyligen utbytt el! vi schläpade med oss den på tåget sedan, hähä. I förgrunden på denna bild ser ni en japansk speldosa från 80-talet. kuriosa i sitt bästa slag.


SWOONING igen på detta!! har letat efter just denna polaroid sx-70 land camera i flera år nu men har varit inställd på att FYNDA den (de finns nämligen på tradera ibland men till hutliga summor). så ni kan imagine my totala eufori (den syns kanske inte riktigt på bilden. seriös posering.) när jag äntligen fann den!

dä va allt fö denne gånga! puss.

t: my friend ellinor's graduation (look at that lovely harry potter box set!!) and some of my resent thrift-finds. I've been searching for the polaroid sx-70 land camera for years now, so happy that I finally found it!

Tuesday, June 10, 2014

hur det gickA la London gick hur bra som helst - jag sålde 51 grejer och alla mina visitkort gick åt! kunde väl aldrig drömma om att det skulle gå så bra!! MIND = BLOWN. TACK alla som tittade förbi och sa så många fina ord. en webshop är på G nu, måste bara få hem lite nytt material och sånt dära nödvändigt, först. HÄR kommer den finnas iaf!