Thursday, November 27, 2014

om favoritfoton

Jennifer gjorde ett inlägg där man skulle visa sin bästa bild, vilket jag tyckte var himla fint och inspirerande. Kolla på alla underbara bilder liksom! Jag tänkte direkt på denna. Sedan började jag fundera lite över vilka fler som är mina favoriter och tittade igenom min flickr. Det finns en hel del som jag verkligen, verkligen tycker om och som jag ibland inte ens kan tro att det är jag själv som tagit. Som betyder så mycket på så många olika sätt. Så för att påminna mig själv om hur kreativ jag kan vara (vilket är något jag verkligen behöver just nu. man kan aldrig peppa sig själv nog, glöm ej detta!!) så kommer här lite fler bilder jag tycker om lite extra;


finaste, bästaste farfar och farmor. förstås.


Zandra♡ på National museum of Scotland.


våfflor och kaffe på Krusagården i Eksjö med föräldrarna, bästa sommartraditionen.


Kenny går ombord på Hogwartsexpressen, förra året.


soluppgång på vägen till universitet i Edinburgh.


Tove, Stephy och bergen under våran highlands-resa.


Kenny läser tidningen på ett café i Dalston.


Guddi och Ninja 2010 ♡


till sist; denna polaroiden jag tog när jag gick på Sörängen 2008. jag kom för sent till fotolektionen för att jag inte kunde sluta ta bilder i dimman på vägen till skolan!

Hoppas ni tyckte om'att! puss.

t: Jennifer did a "your best pictures" post and apart from the one I submitted, these are some of my other favs among my own pictures. I think I need to remind myself of my own creativity, sometimes. hope you like it!

8 comments: