Sunday, February 24, 2013

jag och kånken gånger tre


gjorde mig ett nytt självporträtt till min about me-sida och profilbild till society6, eftersom jag inte har det dära hårsvallet längre.
papper från bashcorpo.

och en ny print på min society6!

t: a new selfie (paper texture from here) for my 'about me' page and a new print on my society6!

9 comments:

 1. this is awesome. love the backpacks!

  ReplyDelete
 2. Kånken var helt fantastiskt fin!

  ReplyDelete
 3. Vad duktig du är! Apropå society6 så snubblade jag in där häromdagen och tänkte att awesome idé för "hobbyartister" såsom jag själv, men sedan sökte jag på lite reviews och de får tydligen inte så bra omdöme, folk som har blivit "blåsta" på sina konstnärligheter, pengar, etc. Dock så har de ju väldigt många som säljer grejer där så jag vet inte riktigt vad man ska tro. Vad är din uppfattning??

  ReplyDelete
  Replies
  1. jag tycker att det är ett bra ställe att börja på. de fixar ju allt åt en, man behöver bara lägga upp sina grejer och sen sköter de allt; bra om man inte har tid/möjlighet/pengar att fixa sina egna prints och sköta en printshop. dessutom kan man få lite koll på vad som är populärt, och man får sina grejer lite mer "out there" liksom.
   men ja, man tjänar knappt något på det. upp till 40 kr per grej (beroende på vad man sätter för priser), vilket är sjuktsjukt lågt för en konstnär. men som sagt, det är alltid ett ställe att börja på. jag planerar inte att enbart använda mig av dem i framtiden, har lite större ambitioner än så, haha.

   Delete
  2. This comment has been removed by the author.

   Delete
  3. Jaa, men som du säger, känns som ett bra ställe att börja på! Tack :)

   Delete
 4. åh vad fint alltihop!

  ReplyDelete
 5. Åh va fint självporträtt, otrolig talang du har!

  ReplyDelete