Tuesday, July 31, 2012

there's no leaving nowritade lite i min moleskine. och hade tallest man on earth på hjärnan.
man kan köpa en liten fixad del av denna på min society6 förresten!
t: latest from my moleskine. with tallest man on earth lyrics. you can buy it (well, kinda) over at my society6!
just nu önskar jag mest bara att jag var i göteborg. sakna sakna

Monday, July 16, 2012

emmabodaaaa?här har ni en bild på mig, min morgonfrilla och mitt morgonkaffe. det har inget som helst att göra med det jag vill säga (möjligen att crystal castles faktiskt kommer till emmaboda) men jag har lite brist på bilder just nu så ni får nöja er med den.
ja, och nu till saken: vilka ska på emmaboda? känner nämligen då att jag minglade alldeles för lite på hultan i år, även om jag faktiskt såg några stycken som jag känner igen från ze internetz. problemet är väl att jag känner mig som en creepy stalker och är rädd att ingen skulle känna igen mig. men nu skiter jag i det och utropar; VILL NI HÄNGA MED MIG PÅ EMMABODA?

Monday, July 9, 2012om ni undrar vad som är upp så är det som så att jag jobbar kvällar och nätter och är lite smått död för det mesta. ikväll blir det långnatt igen och jag vet knappt vem jag är, ungefär. men vem behöver ett liv när man kan spara pengar till äventyr?

ps. nej, jag tänker inte sluta smygskryta om mina föräldrars oändliga lager av fint porslin.

t: just a quick post on how i'm working nights and that i'm not really myself at the moment. well, who needs a life when you can save up for new adventures, right?

Monday, July 2, 2012

35mm scotland,

eftersom jag tydligen gillar att plåga mig själv så är här lite analoga från mitt bästa land.