Friday, October 24, 2008


så allt verkar lösa sig ändå! linea fick lägenheten, och jag är glad igen!
dock har jag blivit sjuk och kunde inte sova inatt. får väl se hur jag mår ikväll. men jag vill ju väldigt gärna gå på halloween-festen.

igår när jag kom hem sov jag några timmar och sen gick jag och jeppe o fikade. mysigt c:
måste hem till mami o papi idag och hämta stuff. sen ska jag hämta ett paket som kommit och sen borde jag städa.

Wednesday, October 22, 2008

fixat


nu har jag iaf fixat outfiten till dannes halloweenfest i anneberg. verkar komma jävligt mycket folk. så det ska bli kul.

dock har jag fortfarande inte hört hur det ligger till med lägenheten :c

Tuesday, October 21, 2008

jaha

ja jag tänkte väl att det gick lite för bra. nu helt plöstligt är nån annan intresserad av min lägenhet, och hyresvärden har inte ens ringt och berättat detta för mig. denna personen kommer ju säkerligen vilja ha lägenheten bara för det, och inte kunna flytta in förrän i början av februari.
fan skit helvete.

Monday, October 20, 2008

!


Jag kan inte fatta hur vi har sånt flyt hela tiden. allting är verkligen bäst just nu. och linea är bäst, för hon vill ha min lägenhet! såå, flytt i början av dec!

idag skrev jag ut alice-fotona, kom på lite polaroidgrejs jag ska göra, gjorde bakgrunden på en tavla... känns som jag har lite för mycket i huvudet just nu... men det ska nog gå ändå.

vet vad jag ska va på alla halloween-festerna också! olika på varje, hihi.

det var nåt mer jag tänkte på, men jag glömde bort det.

jag märkte verkligen när jag rensade bland alla tavlor i garderoben att jag verkligen ogillar det mesta av dem. jag önskar att min stil såg annorlunda ut. eller ja, den är väl lite förbättrad sen dess men ändå...

Sunday, October 12, 2008

we're all mad here...


JA! nu är det nästan klart. bara lite fler bilder på kakor och koppar o sånt. Jag är så glad! så jävla skönt. att det blev som jag ville.
just nu borde jag tvätta, men jag kan ju sova hur länge jag vill imon så jag tror jag skjuter upp det lite till.
På tisdag ska jesper och jag kolla på en till lägenhet, precis bredvid ica. jag hoppas den är fin. hoppas hoppas.


Monday, October 6, 2008

YES


ja! ja!
jag lyckades ta bilderna idag och jag är så glaaaaad. äntligen! nu ska jag bara ta kort på guddi o fille enskilt också. men jag väntar med att visa bilderna innan jag har alla.

idag!

idag hoppas jag verkligen att foto-grejen blir av. den måste det. solen skiner och det är blå himmel, fina höstlöv. det måste bli av, annars kommer det aldrig bli av.

Friday, October 3, 2008

mush

min bäbis <3

det är stressigt med allt just nu, få iväg tradera-paket, fotoprojektet, leta lägenhet, försöka vara kreativ... nåja. det blir nog bra.